Esports
Foto: CE Altafulla
07 d'abril del 2021
Primer ple de victòries dels equips de Futbol 7 del CE Altafulla
L’Aleví i el Prebenjamí debuten a la lliga amb bon peu, mentre que el Benjamí dona continuïtat al triomf de la primera jornada
El cap de setmana va ser molt productiu per als equips de Futbol 7 del CE Altafulla. Els tres representants que competeixen a la Federació Catalana de Futbol (FCF) van assolir el primer ple de victòries de la temporada, destacant la golejada de l’Aleví en el derbi contra el Torredembarra per 3-10.

Els altafullens van començar amb un 0-3 de partida amb el gol de Nicolás Romano i la dobleta de Víctor Navarro, i després van reaccionar molt bé amb la resposta dels locals, arribant al descans amb un 2-5 gràcies novament a Navarro i també a Zayd El Mouden. Navarro, amb el seu quart gol, Enric Crespo, amb una dobleta, i Albert Puig i Serg Riu van completar el marcador per certificar la victòria en el seu debut.

El Benjamí també va superar de forma clara al San Salvador per 8-3. Els visitants es van avançar en el primer minut, però els groc-i-negre ja havien remuntat en l’11 amb dos gols d’Hugo Tudela i un de Eder Marin. Tudela, amb tres gols més i Jon Garcia, van ampliar la diferència. Aquest últim va anotar el vuitè gol després de la reacció dels tarragonins, i l’equip es manté segon amb 6 punts i un partit menys respecte l’Escola de Valls.

Per la seva part, el Prebenjamí també va haver de remuntar contra la Riera per imposar-se per 9-1 gràcies a quatre gols d’Arnau Domínguez, tres de Paul Valverde, i un de Víctor Castillo i Toni. Els de Toni Rodríguez es troben a la part alta de la taula després de vèncer en el seu debut, tot i que tenen un o dos partits menys que els equips capdavanters.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla