Esports
Foto: CFS Torredembarra
22 de febrer del 2021
El CFS Torredembarra goleja a la Sénia en la seva estrena (3-8)
Els torrencs no han donat opció als locals, i assoleixen un triomf que reforça els ànims de cara als dos partits del pròxim cap de setmana
El CFS Torredembarra ha debutat aquest diumenge a la Divisió d’Honor amb una imponent victòria a la pista de la Sénia per 3 gols a 8 gràcies a les dobletes de Sergio Gallo, Daniel Fabregat, Adrián Gómez i Francesc Magí Faro. El tècnic, Antonio Gallo, s’ha mostrat molt satisfet i ha assegurat que el resultat és un reforç anímic per al planter de cara a les següents jornades.

El tècnic ha lamentat, això sí, la lesió de l’últim fitxatge que s’ha incorporat al planter quan només s’havien jugat dos minuts. La manca d’entrenaments, i en conseqüència, de preparació física, li han provocat una punxada al bessó, i ha hagut de ser substituït. Com ja havia advertit en la prèvia del partit, Gallo ha utilitzat a gairebé tots els futbolistes per compensar els pocs entrenaments que han pogut realitzar abans d’iniciar la competició.

Ara, el Torredembarra ja pensa en el pròxim cap de setmana en el qual haurà d’afrontar dos partits. Un repte majúscul a aquestes alçades on l’equip s’ha d’acabar de rodar. El dissabte rebrà a l’Huracans la Selva, mentre que diumenge repetirà al Pavelló Sant Jordi contra el Sicoris en el partit pendent de la primera jornada. Els dos compromisos es jugaran a les 18.30h.
Antonio Gallo, entrenador del Torredembarra
Antonio Gallo, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla