Esports
Foto: Paula Ferrandiz (CM Altafulla)
22 de febrer del 2021
El CM Altafulla suspèn la regata ‘Les Bruixes’ a causa de la meteorologia
L’entitat té la voluntat de realitzar una nova prova que porti un altre nom i que permeti puntuar per als campionats nacionals i estatals
El Club Marítim Altafulla finalment no ha pogut realitzar la regata ‘Les Bruixes’ que s’havia de dur a terme aquest cap de setmana. Malgrat que a la Federació Catalana de Vela (FCV) consta que sí que s’ha fet, el cert és que les condicions metrològiques han impedit que els regatistes poguessin competir en les dues jornades previstes.

El director tècnic de l’entitat, Marc Collado, ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio, perquè no s’ha pogut fer cap regata de les sis que hi havia previstes. Dissabte pràcticament no feia el vent suficient perquè les taules poguessin navegar, mentre que diumenge va succeir tot el contrari. A més, d’un fort onatge, el vent bufava amb molta intensitat, i des de l’organització van convenir que el millor per als regatistes era no competir.

Des del CM Altafulla lamenten que els regatistes que han vingut d’altres punts de Catalunya no hagin pogut competir, si bé són conscients que en el seu esport el temps i el mar són dos actors que juguen un paper clau. El director tècnic, Marc Collado, ha reconegut que des de l’entitat tenen la voluntat de realitzar una nova regata, que perquè pugui ser puntuable per als campionats nacionals i estatals, haurà de dur un nom diferent del de ‘Les Bruixes’.

Els responsables de l’entitat treballaran perquè el Club Marítim pugui acollir la seva pròpia regata, mentre que els regatistes seguiran entrenant-se de cara als campionats de Catalunya i d’Espanya, previstos entre els mesos de març i abril. La cita més immediata en el calendari de l’equip de Windsurf és d’aquí a dues setmanes a Arenys de Mar, sempre que la situació sanitària ho permeti.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla