Esports
Foto: FCA
22 de febrer del 2021
L’atleta Marta Camps, campiona del Campionat de Catalunya de Clubs Màster amb el Barcelona Atletisme
L’altafullenca ha contribuït al triomf guanyant la prova dels 1.500 m amb un temps de 4 minuts, 54 segons i 83 centèsimes
L’atleta Marta Camps s’ha proclamat campiona del Campionat de Catalunya de Clubs Màster en Pista Coberta amb el Barcelona Atletisme, en la cita que ha tingut lloc aquest dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona. L’altafullenca ha col•laborat al triomf del seu equip, pujant al primer esgraó de la prova dels 1.500 metres amb un temps de 4 minuts, 54 segons i 83 centèsimes.

Camps, que pertany a la categoria F-50, s’ha imposat a dues atletes F-40 amb un avantatge a tenir en compte. La segona classificada, Hasna Bahom (Cornella At.), ha fet 5:22:96, i la tercera classificada, Veronica Fernández (GA Lluïsos Mataró), ha creuat la línia de meta en 5:33:90.

L’altafullenca, doncs, ha tingut un paper rellevant en el títol de campiones de les atletes del Barcelona Atletisme, que amb 41 punts s’han imposat al Pratenc AA i al GA Lluïsos de Mataró, que han sumat 32 i 27 punts, respectivament. El conjunt barceloní, a més, ha fet el doblet perquè els homes també han assolit el campionat.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla