Esports
Foto: SeFutbol
13 de gener del 2021
José Arias se suma al trident de Torredembarra en la convocatòria de la Selecció Espanyola per a la concentració a Gran Canària
El torrenc vol aprofitar l’oportunitat per consolidar-se en el primer equip en un any on es disputa la Copa del Món
Els jugadors internacionals de futbol platja de Torredembarra, Llorenç Gómez, Eduard Suárez, Adrián Frutos i José Arias, han estat convocats per a la concentració que la Selecció Espanyola durà a terme a Gran Canària entre el 27 i el 31 de gener.

Els quatre estan orgullosos de tornar-se a veure dins d'una llista del combinat nacional, especialment Arias, que és conscient que cada convocatòria és una oportunitat per guanyar-se una plaça fixa en el planter. En declaracions a Altafulla Ràdio, ha assegurat que aprofitarà la concentració per ratificar la confiança que el nou seleccionador, Christian Méndez -segon de Joaquín Alonso en l'anterior etapa, ha depositat en ell.

El també jugador del CF La Riera pretén seguir els passos dels altres futbolistes de Torredembarra i consolidar-se en el primer equip de la Selecció Espanyola en una temporada molt important a nivell de seleccions. No en va, enguany es disputa la Copa del Món, i prèviament el classificatori, i Arias treballarà de valent per ser-hi present.

El Mundial es disputarà a Rússia del 19 al 29 d’agost. El combinat nacional es va perdre l’última edició, i té entre cella i cella l’objectiu de ser una de les 16 seleccions que hi prendran part. Els futbolistes de Torredembarra faran tot el possible per aportar el seu graner de sorra per assolir aquesta i les altres metes que els hi esperen aquesta temporada, sempre que la situació sanitària ho permeti després d’un 2020 on no hi va haver futbol de seleccions.
José Arias, jugador de la Selecció Espanyola
José Arias, jugador de la Selecció Espanyola
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla