Esports
Foto: Albacete Balompié
13 de gener del 2021
Alberto Benito perd protagonisme en l’Albacete d’Alejandro Menéndez
L’altafullenc, que ja pot signar amb qualsevol equip de cara al pròxim curs, encadena tres partits sense jugar cap minut
El futbolista Alberto Benito es troba en una situació inèdita en les últimes temporades, en les quals ha estat un jugador important per a tots els entrenadors que ha tingut des del Reus Deportiu fins a l’Albacete, passant pel Real Zaragoza. I és que l’altafullenc encara no ha jugat cap minut d’ençà que Alejandro Menéndez va assumir la banqueta del conjunt manxec el passat 8 de desembre.

El tècnic asturià ha dirigit l’Albacete en tres partits de lliga, i en cap d’ells li ha donat l’alternativa. Des del primer dia va apostar pel veterà Álvaro Arroyo –un dels capitans, que ha completat els 90 minuts en aquesta sèrie de partits. Benito tampoc va jugar en la derrota contra el Córdoba en la Copa del Rei. Malgrat que s’esperava que jugués de titular, va caure de la convocatòria a última hora per una indisposició. Sens dubte, una oportunitat perduda per intentar guanyar-se l'alternativa en el campionat domèstic.

Alberto Benito sortia d’una lesió quan Menéndez va arribar al Carlos Belmonte, tot i que després de tres jornades, l’aposta per Arroyo sembla que respon a altres arguments. L’Albacete no tornarà a jugar fins al pròxim 22 de gener, quan rebrà el Real Zaragoza. Fins aleshores, l’altafullenc té deu dies per fer canviar d’opinió al seu entrenador.

El mercat de traspassos és obert i l’Albacete té diversos jugadors en la rampa de sortida, però malgrat la seva situació, Alberto Benito no és un d’ells. No obstant això, el contracte que uneix ambdues parts expira el proper 30 de juny. Per tant, l’exjugador del Nàstic i del Reus Deportiu és lliure de signar amb qualsevol altre equip de cara a la pròxima temporada.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla