Esports
Foto: Rafa Nadal Tour
12 de gener del 2021
La tennista Anna Ortiz es proclama campiona de la primera prova del Rafa Nadal Tour 2021 a Barcelona
L’altafullenca té l’objectiu de classificar-se per al Màster del circuit, que se celebrarà a mitjans de setembre a Mallorca
La tennista Anna Ortiz ha començat amb bon peu el nou any, proclamant-se campiona de la primera prova del circuit Rafa Nadal Tour by Santander 2021 en la categoria Sub16 femenina, que s’ha dut a terme a les instal·lacions del CT Barcelona del 2 al 10 de gener.

L’altafullenca, cap de sèrie número 1 del torneig, s’ha convertit en la primera guanyadora de la competició impulsada pel tennista balear després de vèncer en la gran final a una de les rivals més habitual en totes les competicions, la italiana Alice Ferlito (Acadèmia Sánchez-Casal), per un resultat de 6-1 i 7-5.

Ortiz havia començat la competició superant a Taisia Bolsova en els vuitens de final per 6-4 i 6-1. En els quarts de final va fer el mateix davant Jana Rovira per 7-5 i 6-3, mentre que en les semifinals va tenir menys dificultats per desfer-se de Maria Secara, a la qual va derrotar per 6-3 i 6-2.

La segona prova del circuit es disputarà a Sevilla, al Club Río Grande, del 20 al 28 de febrer. Després tornarà a Barcelona (Club Valldoreix), i tot seguit recorrerà València (Club Español Tennis), Alacant (Club Atlético Montemar), i Madrid (Club Internacional de Tennis).

Com és habitual, el Rafa Nadal Tour clourà amb el Màster a Mallorca a mitjans de setembre, en el qual participaran les quatre primeres classificades de la categoria sub16. Com no podia ser d’una altra manera, l’objectiu d’Anna Ortiz és obtenir un dels bitllets per disputa aquesta prova i competir per ser la millor tennista de la competició.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla