Esports
Foto: CE Altafulla
19 de novembre del 2020
L’esport català reprendrà l’activitat el pròxim dilluns amb l’obertura de les instal·lacions i el retorn dels entrenaments
Des dels clubs d’Altafulla es mostren molt contents per tornar a entrenar, si bé encara hi ha alguns dubtes sobre la taula que s’han de resoldre
El Govern de la Generalitat de Catalunya ha donat a conèixer aquest dijous el pla definitiu de la desescalada, que es durà a terme de forma progressiva en les pròximes setmanes. En l’àmbit esportiu, hi ha novetats importants perquè els clubs i les instal·lacions esportives podran reobrir el pròxim dilluns 23 de novembre, amb diverses limitacions, i també es podran reprendre els entrenaments.

En la primera fase de la desescalada, els equipaments esportius a l’aire lliure com l’Estadi Municipal Joan Pijuan s’obriran amb un aforament del 50%, mentre que els recintes tancats, com el Pavelló Municipal, ho hauran de fer amb un 30%. Per tant, els equips del CE Altafulla i el CB Altafulla –o Bàsquet Baix Gaià, tornaran a entrenar a partir de la setmana vinent. Els esportistes, això sí, no podran fer servir els vestidors fins a nova ordre.

El president del CE Altafulla, Francesc Julià, s’ha mostrat molt content per poder reprendre l’activitat, sobretot pel que fa als futbolistes i entrenadors. No obstant això, ha reconegut que encara hi ha algunes qüestions que s’han de resoldre en matèria d’entrenaments.

Per la seva part, la presidenta del CB Altafulla, Assumpta Tomàs, també s’ha expressat en la mateixa línia que el seu homòleg en el club de futbol. En declaracions a aquesta casa, ha dit que aquest és el primer pas per poder competir, i ha remarcat que “fer esport és saludable”.

D’aquesta manera, el Govern ha donat resposta a algunes de les peticions que li havia traslladat la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), però no totes. I és que les competicions seguiran aturades fins al mes de gener, com especifica la fase 4 de la desescalada.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat