21 d'octubre del 2020
El Club Pentatló Torredembarra aconsegueix sis medalles en el Campionat d’Espanya de Triatlé
Des de l’entitat destaquen la bona resposta dels atletes després de gairebé mig any sense competir a causa de la Covid-19
El Club Pentatló Torredembarra va aconseguir un bon botí amb la seva participació en el Campionat d’Espanya de Triatlé, que va tenir lloc el passat 10 d’octubre al Canal Olímpic de Castelldefels. En total, l’entitat torrenca va aconseguir sis medalles: dues d’or, dues de plata, i dues de bronze. El president de l’entitat, Benjamin Reina, fa una valoració molt positiva dels resultats i la resposta dels atletes malgrat les pèssimes condicions meteorològiques.

Jonatan Pancorbo, Adrián Cimpoeru i Cristian Gallofré van ocupar les tres places del podi en la categoria Sub11, obtenint la primera, la segona i la tercera posició, respectivament. El campió va fer una marca de 5 minuts i 16 segons, amb un avantatge d’entre 39 i 41 segons respecte als seus companys d’equip.

La creixellenca, Clàudia Shu Ortega, va penjar-se la medalla d’or en la prova de la categoria Sub15 amb un temps de 15 minuts, 57 segons i 60 centèsimes, amb un avantatge d’un minut respecte a la segona classificada, Noelia Rey (Terras de Lugo), i amb pràcticament dos minuts d’avantatge respecte a la tercera en discòrdia, Noelia González (Llor).

Per la seva part, Enzo Rivadeo va obtenir la medalla de plata en la categoria Sub19 amb un registre de 18 minuts, 34 segons i 5 centèsimes, menys d’un minut respecte al qual va signar el campió de la prova, Salomó Vendrell (CPE). Mentre que Benjamin Reina va obtenir la medalla de bronze en la categoria Màster 40 amb un temps de 20 minuts, 58 segons i 94 centèsimes.

L’altre representant del club que va participar en el Campionat d’Espanya de Triatlé va ser la torrenca Iman Cherifi, que va fer 6a en la categoria Sub13. El president, Benjamin Reina, celebra que els atletes poguessin competir després de gairebé més de mig any sense fer-ho a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

El Club Pentantló Torredembarra es prepara ara per disputar el Campionat d’Espanya de Laser Run, que tindrà lloc el 7 de novembre a Oviedo sempre que la situació sanitària ho permeti. De moment, les competicions estatals es mantenen en el calendari amb totes les mesures de seguretat corresponents.