21 d'octubre del 2020
Aina Calbó, 5a en la prova de llançament de disc del Campionat d’Espanya Sub18
L’atleta d’Ardenya reconeix que els nervis li han jugat una mala passada i que el resultat final li deixa un regust agredolç
Aina Calbó ha participat aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya Sub18, que ha tingut lloc a la Pista d’Atletisme Natalia Rodríguez de Camp Clar de la mà del Club Atletisme Tarragona i la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. L’atleta d’Ardenya ha signat una cinquena posició en la prova de llançament de disc (1 kg) amb una marca de 35,55 metres, quedant-se a poc menys de tres metres de pujar al podi i endur-se la medalla de bronze.

Per aquest motiu, la cinquena posició li deixa un regust agredolç, com ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio. Calbó, a més, ha reconegut que aquesta vegada els nervis, sempre presents quan ha de competir, li han jugat una mala passada en els primers llançaments. Afortunadament, en el darrer ha aconseguit un registre molt similar als que acostuma a fer en aquesta prova.

En el Campionat d’Espanya Sub18 disputat a Tarragona, Aina Calbó ha millorat la darrera marca assolida en el Campionat de Catalunya Absolut, on va fer 35,21 metres per, curiosament, acabar en la cinquena posició en una prova on va haver de competir amb atletes més experimentades que ella.