Esports
Foto: Altafulla Ràdio
16 d'octubre del 2020
El femení de l’Altafulla ajorna el seu debut i el masculí la represa de la competició
L’Escola de Futbol també es veu afectada amb el debut frustrat dels equips de Futbol 11 aquest cap de setmana i els de Futbol 7 el següent
L’aturada de les competicions no professionals de l’esport català per part del Govern de la Generalitat per intentar frenar l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, ha fet que molts equips hagin hagut d’ajornar el seu debut en la nova temporada durant, com a mínim, 15 dies. A Altafulla, i pel que fa al futbol amateur, el Sènior femení havia d’estrenar-se aquest dissabte al Joan Pijuan contra l’Atlètic Mont-roig.

Coincideix, però, que el conjunt de l’Alt Camp havia demanat en les últimes hores suspendre el partit per manca d’efectius. En qualsevol cas, les abelles tampoc haurien pogut jugar el següent cap de setmana davant el San Salvador. Una de les jugadores de l’Altafulla, Lorena Giménez, assegura que no té cap sentit suspendre els partits mentre que els entrenaments sí que estan permesos. “És una desmotivació i ens treu la il·lusió”, ha sentenciat.

Per la seva part, el Sènior masculí havia de reprendre la competició aquest dissabte amb el compromís contra la Floresta després d’haver suspès la seva visita a la Pobla de Mafumet B en la passada jornada a causa del cas positiu de coronavirus detectat en el planter. El futbolista, Jorge Carmona, creu que, tot i les ganes de competir, la mesura és coherent “perquè hi ha molta gent que s’està contagiant” del coronavirus en les últimes setmanes. Igualment, assegura que l’aturada no els afectarà.

L’Escola de Futbol de l’Altafulla també es veu afectada per les restriccions del Govern. Els equips de Futbol 11 (Infantil, Cadet i Juvenil) iniciaven el curs aquest cap de setmana, mentre que els de Futbol 7 (Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví) ho feien el següent. Per la seva part, els Veterans tampoc podran disputar l’amistós contra el Torredembarra, previst per aquest diumenge.
Lorena Giménez, jugadora de l'Altafulla
Jorge Carmona, jugador de l'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426