Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
16 d'octubre del 2020
La motivació de les jugadores, el gran obstacle per al CB Altafulla mentre no hi hagi competició
L’entitat defensa que l’esport és un escenari segur gràcies als protocols de seguretat dissenyats juntament amb l’Ajuntament
El CB Altafulla, que s’encarrega de la gestió i coordinació dels equips femenins del Bàsquet Baix Gaià des de l’inici del projecte fa tres temporades, iniciava la setmana amb la ment posada en el debut d’alguns dels seus equips en el nou curs 2020-21. Les mesures presentades pel Govern, però, i que s’han fet efectives aquest divendres, els han deixat amb la mel als llavis com assegurava la presidenta del CB Altafulla, Assumpta Tomàs.

Si bé la presidenta explicava que és una mesura necessària tal com han evolucionat les coses en l’àmbit sanitari, els actors principals creuen que “és disparar-se un tret al peu”. Són paraules del coordinador del CB Altafulla, Sergio Galan, que assegura que l’esport és un escenari segur gràcies a la feina que han fet els ajuntaments per establir els protocols de seguretat.

Pel que fa als efectes de l’aturada de la competició en els equips, Galan ha reconegut que serà molt difícil “motivar a les jugadores sense que ens deixin jugar”. Tot plegat, amb la incertesa de no saber si la mesura s’allargarà més enllà dels 15 dies que s’han anunciat.

El CB Altafulla compta enguany amb set equips: dos Mini –un d’ells, masculí, dos Infantils, dos Cadets –un que competeix a nivell interterritorial, i un Sub21. Per la seva part, el Torredembarra BC també compta amb set equips masculins: dos Infantils, dos Cadets, dos Juniors i un Sènior. Tots, excepte aquest últim, competeixen per tercer curs consecutiu sota el nom de Bàsquet Baix Gaià. Ara només falta que puguin fer-ho.
Sergio Galan, coordinador del CB Altafulla
Sergio Galan, coordinador del CB Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426