Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
15 d'octubre del 2020
Els Atletes d’Altafulla mantindran la Cursa de Tardor de l’1 de novembre si la situació sanitària ho permet
L’entitat espera que el nombre de contagis es redueixi durant els pròxims 15 dies amb les noves restriccions presentades pel Govern
Els Atletes d’Altafulla segueixen endavant amb els preparatius per a la 6a edició de la Cursa de Tardor, que s’ha de celebrar el pròxim 1 de novembre sempre que la situació sanitària ho permeti. Malgrat les noves restriccions que el Govern de la Generalitat ha presentat aquesta setmana, des de l’entitat prefereixen no prendre cap decisió dràstica sense la certesa de saber què passarà en els pròxims 15 dies. Així ho explica un dels responsables, Jordi Ribé, als micròfons d’Altafulla Ràdio.

La Cursa de Tardor està prevista una setmana després que finalitzi el període de 15 dies en el qual no es podrà dur a terme cap competició no professional de l’esport català. Els Atletes d’Altafulla tenen l’esperança que la situació sanitària millori i el nombre de contagis disminueixi en aquest temps. Per aquells corredors que dubtin si participar o no, Jordi Ribé recorda que en cas de no celebrar-se la cursa, es retornaran els diners de la inscripció de forma íntegra.

La 6a Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla presenta un nou recorregut i s’ha adaptat a la situació actual amb diverses mesures de seguretat com la sortida a contrarellotge i el límit de participants, fixat en 150. A hores d’ara, per cert, ja s’han superat les 90 inscripcions. Per inscriure’s cal entrar al web athleticevents.net. La prova és oberta a majors de 16 anys, i els participants han de lliurar signada la declaració responsable de la Covid-19.
Jordi Ribé, responsable dels Atletes d'Altafulla
Jordi Ribé, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426