30 de setembre del 2020
El Benfica de Llorenç Gómez s’imposa a l’Sporting CP i està a un triomf d’accedir a la fase final
Les àguiles tenen aquest dimecres davant el Grap la primera oportunitat per aconseguir el seu bitllet per estar entre els quatre millors
El Benfica de Llorenç Gómez està a una victòria de classificar-se per a la fase final de la Lliga Portuguesa de Futbol Platja després d’imposar-se per 3 a 2 a l’Sporting CP d’Edu Suárez aquest dimarts 29 de setembre. El duel de Lisboa ha estat el primer dels tres partits que havien quedat ajornats perquè les àguiles van debutar més tard en la competició a causa del positiu de coronavirus que es va detectar en un dels jugadors a l’Euro Winners Cup celebrada també a Nazaré.

El Benfica s’ha avançat abans d’acabar el primer temps amb el gol de Joao Silva, que es duplicaria en l’inici del segon gràcies a Bernardo Bothelo. Llorenç Gómez també ha aportat el seu granet de sorra a la victòria fent el 0 a 3 que semblava sentenciar el partit en el primer minut del tercer i últim acte. No obstant això, l’Sporting no s’ha donat per vençut i en dos minuts Rodrigo Pinha i Edu Suárez han situat el 2 a 3 en el marcador. Finalment, el Benfica ha resistit i s’ha emportat els 3 punts.

D’aquesta manera, suma 9 punts en la 5a posició de la taula classificatòria i se situa a només dos de l’Osotao. Per tant, només necessita un triomf en els dos partits que li resten per assegurar-se la seva presència a la fase final que es disputarà entre el 3 i el 5 d’octubre per decidir el campió de la lliga. Aquest dimecres davant el Grap té la primera oportunitat per segellar el bitllet. Si no ho aconsegueix, haurà d’esperar a l’enfrontament de demà davant el Leixoes. Els dos partits es juguen a les 16.30h.