Esports
Foto: Red Cup
30 de setembre del 2020
La tennista Anna Ortiz debuta amb doble victòria a la Red Cup
L’altafullenca avança tant en la modalitat individual com en la de dobles, on fa parella amb la balear Sara Dols
La tennista Anna Ortiz ha debutat amb una gran victòria a la Red Cup, competició que forma part del Circuit Mundial Junior i que s’està disputant a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona fins al 4 d’octubre. L’altafullenca ha superat a la tenista de Suïssa Andjela Petrovic per un doble 6 a 2.

La rival d’Ortiz en els vuitens de final serà Ana Carmen Zamburek, que s’ha desfet de Maria Sanz per 6 a 1 i 6 a 0. La tennista de la República Dominicana és la setena cap de sèrie del torneig, i per tant, una rival amb cartell i que serà difícil de batre. No en va, cal recordar que l’altafullenca és cadet de primer any, i pot enfrontar-se a rivals tres anys més gran que ella. Per tant, to i que sempre jugui per guanyar, el seu objectiu principal en aquesta competició és l’aprenentatge.

La cita contra Zamburek és aquest dijous. Ortiz, però, ja ha jugat contra ella en la jornada de dimecres en la primera ronda de la modalitat de dobles. L’altafullenca, juntament amb la balear Sara Dols, s’han imposat al binomi format per la dominicana i la basca Naroa Arranzabal remuntant un 3 a 6 amb dos sets victoriosos per 7 a 6 i 10 a 8. En els quarts de final, Ortiz i Dols s’enfrontaran a la coreana Eun Ji Lee i la grega Athina Pitta.
Social
Et recomanem
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 de juny de 10h a 15h a l'era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
22è Aplec de sardanes 'Vila d'Altafulla'
9 de juny durant tot el dia al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla