Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
01 de setembre del 2020
El Nàstic començarà la lliga el 18 d’octubre
Els grana han quedat enquadrats en el subgrup A del Grup III amb la resta de representants catalans i l’Andorra
El Nàstic ja sap quan començarà la temporada 2020-21. Serà el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre quan el conjunt grana i els altres 101 equips de la categoria de bronze iniciaran el camí per lluitar per l’ascens a Segona Divisió, o com a mínim, per estar en la Segona Divisió B PRO que es posarà en marxa en el següent exercici. El club grana ha quedat enquadrat en el subgrup A del Grup III juntament amb la resta d’equips catalans i l’Andorra, una circumstància que lamenten des de la junta directiva.

El director general, Lluis Fàbregas, ha assegurat en declaracions a Tarragona Ràdio que el repartiment dels grups perjudica al Nàstic perquè forma part d’un subgrup on hi ha onze equips i ha de jugar 20 partits en comptes dels 18 que es jugaran en la majoria de subgrups. Tot plegat, diu, dificultarà l’objectiu del club de quedar entre els tres primers.

Cal recordar que a causa del coronavirus, la competició d’enguany serà molt diferent de la que coneixíem. Dels 4 grups habituals s’ha passat a 5, i en cada un d’ells s’han creat dos subgrups per proximitat geogràfica. Els tres primers classificats de cada grup passaran a una segona fase com a pas previ a la promoció d’ascens a la categoria de plata. Del quart al setè, obtindran el bitllet per disputar el play-off per estar a la Segona B Pro. I del vuitè al desè sortiran els que lluitaran per evitar el descens a Tercera Divisió.

El subgrup del Nàstic és un dels dos que compta amb onze equips, mentre que els altres vuit estan formats per deu equips. Els de Toni Seligrat competiran contra el Badalona, el Prat, l’Hospitalet, el Barça B, el Lleida Esportiu, l’Olot, el Cornellà, el Llagostera, l’Espanyol B, i el mateix Andorra, en un format a dues voltes. D’aquests 20 partits dependrà que els grana puguin seguir lluitant per recuperar la seva plaça al futbol professional.
Lluis Fàbregas, director general del Nàstic
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla