Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
25 d'agost del 2020
El Nàstic i Juan Rodríguez rescindeixen el contracte del futbolista de mutu acord
El central asturià havia jugat tots els partits de la temporada passada com a titular i era el segon jugador de la plantilla amb més minuts
El Nàstic de Tarragona segueix immers en la preparació per al nou curs, tant sobre la gespa del Nou Estadi i l'annex, com en els despatxos. Mentre l'equip inicia la tercera setmana d'entrenaments, la direcció esportiva segueix dissenyant la plantilla que ha d'intentar lluitar per l'ascens a Segona Divisió. Una plantilla de la qual no formarà part el central Juan Rodríguez, que ha posat rumb al San Fernando després d'arribar a un acord amb el club per rescindir el seu contracte.

El jugador asturià va arribar l'estiu de 2019 procedent de l'Sporting de Gijón per ser un fix a l'eix de la defensa al costat de David Goldar. La inoportuna lesió de Javi Márquez i els problemes extra esportius de Viti Martínez van desfer el tàndem somiat per Xavi Bartolo, que es va veure obligat a col·locar a Goldar al centre del camp i acompanyar a Juan Rodríguez amb Bruno Perone. Coincidència o no, el rendiment del primer no va ser l'esperat, tot i que va ser titular tant amb el mateix Bartolo com amb Toni Seligrat.

Juan Rodríguez va jugar els 28 partits de lliga disputats fins a l'esclat de la crisi sanitària del coronavirus, partint sempre des de l'onze titular. És cert que durant la primera part de la temporada no va tenir cap tipus de competència, però en la segona va mantenir el seu lloc tot i la irrupció del poblenc Pol Domingo i l'arribada del veterà José Rueda.

Malgrat ser el segon futbolista que va jugar més minuts (2.513), per darrere del porter Bernabé Barragán (2.520), la direcció esportiva pretén apostar per Rueda, Domingo, Goldar –compta amb l'interès de l'Ibiza i ha refusat renovar, i Marc Trilles, que encara no pot entrenar-se amb els seus nous companys perquè el Lleida no pot tramitar la seva baixa perquè segueix en ERTO.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla