Esports
Foto: Jèssica Colomina
29 de maig del 2020
Altafulla Ràdio emetrà dos programes especials del Baix Gaià Esports aquest cap de setmana per l’ascens del CE Altafulla a Segona Catalana
Diverses veus del club explicaran en una entrevista com s’ha encaixat la notícia i els tertulians habituals debatran sobre la fita i el futur de l’equip
El passat dimecres, la Federació Catalana de Futbol comunicava la resolució definitiva del final de les competicions i el CE Altafulla es convertia en nou equip de Segona Catalana gràcies a la seva condició de líder al Grup 3 de Tercera. Un ascens històric que el permetrà jugar per primera vegada en aquesta categoria després de l’última reestructuració que es va dur a terme en les competicions territorials del futbol català per a la temporada 2011-12. Per celebrar aquesta fita com es mereix, Altafulla Ràdio ha preparat dos programes especials del Baix Gaià Esports amb alguns dels protagonistes i els tertulians habituals.

El dissabte 30 de maig, a les 20h, Marc Pérez entrevistarà al president del CE Altafulla, Francesc Julià, al segon entrenador, Jordi Araus, i a un dels capitans de l’equip, Àlex Cañas. Els tres ens explicaran en primera persona com s’ha encaixat la notícia de l’ascens tant en el vestidor del primer equip com en el club en general, i faran balanç d’una temporada també marcada per la crisi sanitària del coronavirus.

El diumenge 31 de maig, a les 20h, tornarà a sonar la sintonia de la tertúlia esportiva del Baix Gaià Esports perquè els tertulians habituals com l’Albert Jansà, l’Ángel Vázquez, i els germans Diego i Iñaki Pérez, es reuniran per primera vegada després del confinament per debatre sobre l’ascens i el futur que li espera a l’equip en una Segona Catalana que podria presentar un nou format.
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla