10 de març del 2020
El Catllar repeteix la història de sempre i cau per la mínima a Almacelles
El Roda de Barà cau a les places de descens en sumar la tercera derrota seguida contra la Canonja
El CE El Catllar ha fet un pas enrere molt important de cara a les seves aspiracions a la permanència en el Grup 2 de Primera Catalana al caure, novament per la mínima, al cap de l’Almacelles. Els locals han decidit el partit amb el gol d’Adrián Fernández en el 53’, un gol que deixa als del Baix Gaià cuers a 15 punts del play-out i la permanència.

Malgrat la derrota, cal remarcar el bon nivell de competitivitat que ha mostrat el conjunt d’Àlex González, tenint en compte que s’ha desplaçat amb només 14 jugadors per l’absència de fins a set futbolistes.

A Segona Catalana, l’Atlètic Roda de Barà ha caigut finalment a les places de descens després de caure al camp de la Canonja per 4 a 2. Els rodencs, que perdien 3 a 0 quan faltava poc menys d’un quart d’hora, han estat capaços de situar-se a un gol de distància amb el gol d’Iker Latre en el 77’ i Àlex Hurtado en el 78’. Plenament decidits a cercar l’empat, han encaixat el quart gol en el temps afegit.

L’equip de Daniel Sereno suma tres derrotes seguides i cau al descens amb 22 punts, els mateixos que té la Pobla de Mafumet B, que l’ha superat amb el triomf davant l’Amposta.

Quant als representants del Baix Gaià a Tercera Catalana, el Torredembarra ha trencat la mala ratxa de les últimes jornades imposant-se al Morell per 2 a 1 gràcies a la dobleta de Xavier Fernández en el primer quart d’hora de partit. Oriol Gilisbars ha posat emoció als últims 30 minuts, però els torrencs han sabut defensar la seva renda i segueixen 10ns amb 31 punts.

Per la seva part, la Riera ha vist frenada la bona ratxa que l’havia conduït a tres punts de la permanència -distància que encara manté amb la Bisbalenca, amb la derrota davant el Calafell per 1 a 3. Joe Pàrraga ha estat el seu botxí amb dos gols en el 39’ i 57’. Els rierencs han respost un minut despès d’encaixar el 0 a 2 per mitjà Gabriel Bosque, però ha estat insuficient per salvar un bon resultat i igualar els 20 punts de la Bisbal.

I a Quarta Catalana, el Creixell ha aconseguit la cinquena victòria de la temporada gràcies al triomf per 2 a 4 al camp del Base l’Hospitalet de l’Infant, un triomf que li permet avançar a l’Espluga de Francolí i situar-se 15è amb 19 punts.

Els del Baix Gaià s’han posat dos gols per sobre en el marcador en el 36’. Els locals, però, han empatat entre el final del primer temps i l’inici del segon. Lluny d’ensorrar-se, el conjunt d’Oriol Bosch ha reaccionat amb enteresa i s’ha avançat novament per mitjà d’Alejandro Donoso.