03 de març del 2020
Anna Ortiz arriba fins a les semifinals en la 2a prova del circuit ‘MARCA Jóvenes Promesas’
L’altafullenca ha caigut en el tie-break contra la flamant campiona del torneig
La tenista Anna Ortiz ha realitzat una notable actuació en la 2a prova del circuit ‘MARCA Jóvenes Promesas’ de la categoria Cadet, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Federació Andalusa de Tenis, a Sevilla. L’altafullenca ha arribat fins a les semifinals, caient contra Vitoria Solis, la cap de sèrie número u i flamant campiona del torneig.

Ortiz, però, ha estat molt a prop d’arribar a la gran final després de vèncer en el primer set per 4 a 6, el mateix marcador que ha aconseguit Solis en el segon per forçar el desempat. La tenista madrilenya s’ha imposat en el tie-break per 7 a 5, eliminant a la tenista del Club Tennis Tarragona.

Ortiz havia debutat en els setzens de final contra Macarena Cánovas, arribant també fins al tercer set. L’altafullenca va guanyar per 6 a 0, 6 a 7 i 7 a 6. En la següent eliminatòria va tenir un partit més plàcid davant la russa Madlena Orlova per 6 a 3 i 6 a 2, mentre que en els quarts de final va desfer-se de Paula Cabrer per 6 a 4 i 6 a 0.

La tercera prova del circuit ‘MARCA Jóvenes Promesas’ ha començat aquest dilluns 2 de març a Marbella. Anna Ortiz, però, ha decidit no participar i centrar-se en les altres cites del seu calendari.