12 de febrer del 2020
El Roda segueix en estat de gràcia i suma la tercera victòria seguida davant el Vinaixa
La Pobla de Montornès cau davant el Playas Salou i el Catllar B suma un empat a Vila-seca
L’equip del Baix Gaià que està més en forma en les categories de futbol sala és el FS Roda de Berà, que encadena tres victòries seguides després d’assaltar la pista del Futsal Vinaixa per 3 gols a 5. Els rodencs han sumat el 9 de 9 gràcies al bon inici de partit que han realitzat, arribant als primers deu minuts amb 1 a 3 en el marcador.

Gerard Marquina, Óscar Mota i José Manuel Morales han estat els responsables d’aquest avantatge, mentre que Eric Ciruelo ha fet el quart en l’inici del segon temps. El local Ruben Poch, millor jugador del partit amb una tripleta, ha posat emoció al duel amb dos gols que han establert el 3 a 4 en el 32’. Un minut més tard, però, Morales ha segellat el triomf amb el cinquè.

Nano Bueno, entrenador del Roda, ha destacat l’esforç dels jugadors per sobreposar-se a les “condicions adverses” que s’han trobat. Els tres punts, diu, són molt importants per afrontar els pròxims partits amb l’objectiu de “fer una segona volta millor que la primera”.

Per la seva part, la Pobla de Montornès ha caigut en el duel directe amb el Playas Salou. El poblenc Jonathan Fernández havia igualat la diana inicial dels visitants en el minut 17, però dos gols d’aquests en els darrers dos minuts han situat un marcador d’1 a 3 en el temps de descans.

Fernández ha accentuat les opcions de remuntada dels del Baix Gaià amb el seu segon gol en el 26’, però els de la capital de la Costa Daurada han enterrat les seves esperances amb el quart i el cinquè gol entre el 31’ i el 32’.

Arturo Tamurejo, tècnic de la Pobla, s’ha mostrat crític perquè “l’equip només es va limitar a presentar-se a la pista, no va competir”. Tanmateix, ha assegurat que el cos tècnic està preocupat perquè “no veiem una dinàmica positiva de grup”, i ha enviat molts ànims als tres jugadors que no podran tornar a jugar més aquest curs per lesió.

I pel que fa al Catllar Atlètic B, ha salvat un punt a la pista del Vila-seca tot i arribar als últims minuts amb un desavantatge de 2 a 0. Gerard Jové i David Acedo han estat els responsables de l’empat.

Pel que fa a la classificació, el Roda és 7è amb 19 punts, la Pobla 9a amb 15 punts i el filial del Catllar segueix últim amb 5 punts, a dos del Vendrell. En la pròxima jornada s’enfrontaran a l’Inter Pallaresos B, la Pobla de Mafumet i l’Huracans la Selva B.