11 de febrer del 2020
El Cadet de l'Altafulla goleja a la Riera i assalta la 3a posició (5-0)
L’Infantil s’imposa a l’Escola de Valls mentre que el Juvenil cau en el duel directe amb el Tancat
El Cadet de l’Escola de Futbol del CE Altafulla no ha deixat passar l’oportunitat d’apropar-se al primer i al segon classificat del grup, i ha sumat la novena victòria de la temporada en golejar el CF La Riera per 5 gols a 0. Els groc-i-negre han solucionat el partit per la via ràpida, i en el minut 11 ja guanyaven per 3 a 0 amb els gols de Raul Barea, Pau Tapia i Angel Segura.

Abans del descans, Ayoub Allaoui ha fet el quart gol, mentre que Barea ha repetit en l’inici del segon temps amb el cinquè i últim gol del partit. L’equip d’Arnau Diaz i Jordi López ha aprofitat l’ensopegada del Morell per situar-se 3r, a un punt del segon, el Constantí, i a sis del líder, el Base l’Arboç.

L’altafullenc, David Vázquez, veu a l’equip capacitat per competir pel campionat, com així ha reconegut en declaracions a aquesta casa.

Quant al Juvenil, ha perdut en el duel directe contra el Tancat per 3 a 1. Joel Mera ha estat el botxí dels groc-i-negre anotant els tres gols del conjunt local. Sergi Barceló ha anotat el gol de l’honor quan quedaven 20 minuts pel final.

L’equip de Mohamed Amhadar i Toni Rodríguez descendeix a la 7a posició amb 24 punts. Rodríguez ha explicat que, més enllà del marcador, el partit ha estat tan difícil com esperaven, i que l’equip segueix amb els problemes de cara al gol.

Pel que fa a l’Infantil, s’ha retrobat amb la victòria després de golejar a l’Escola de Valls per 2 a 6. Els del Baix Gaià s’han avançat dues vegades per mitjà d’Ivan Martín, però els locals han contestat nou minuts després en ambdues ocasions. En el segon temps, però, els de Dani García han estat superiors i han assegurat el triomf amb la dobleta de Marc Camacho i els gols de Moufdi El Boukhari i Dídac Robles.

El triomf els manté 9ns amb 23 punts, però ja estan a només un punt de l’Escola de Valls i el Torredembarra, i a dos del Cunit.