10 de febrer del 2020
El Nàstic manté la inèrcia i suma un punt a Cornellà
El gol de Gerard Oliva fa que els grana acabin la jornada amb quatre punts de marge amb el play-out i sis respecte al descens
El Nàstic de Tarragona s’ha emportat un punt de la seva visita a Cornellà en un dels grans partits de la jornada al Grup 3 de Segona B, que enfrontava a dos equips immersos en una dinàmica ascendent. El tarragoní Gerard Oliva ha avançat als grana en la primera part, però els locals han empatat en l’única ocasió clara que han tingut en el segon temps davant la porteria de Bernabé Barragán.

El porter andalús, que ha pogut fer més en l’1 a 1, ha fet dues intervencions de mèrit en els compassos inicials del partit. Els grana han estat contundents en defensa per refusar els centres laterals dels locals, i sobretot, els serveis de banda executats per un vell conegut com Javi Jiménez. L’únic jugador que ha portat de corcoll a la defensa ha estat Juan Camilo Becerra, però les ocasions que ha generat han estat infructuoses.

Toni Seligrat, que ha sortit amb Pol Domingo al lateral esquerre i Fausto Tienza formant el doble pivot amb Fran Miranda, ha apostat pel contraatac i li ha sortit bé. Oliva i Pedro Martín han mostrat el bon binomi que formen protagonitzant la jugada del 0 a 1 en el minut 16 amb el tercer gol consecutiu del davanter de Riudecanyes.

La resposta dels locals ha arribat en l’equador de la segona part en un centre d’Eloy Gila, que s’ha enverinat després que Fran Miranda s’interposés en la seva trajectòria. Bernabé Barragán ha deixat que la pilota sobrevolés dins de l’àrea petita, i després d’una sèrie de refusos, Agus Medina l’ha enviat al fons de la xarxa.

Cap dels dos equips ha tingut l’oportunitat de desfer la igualada, i s’han hagut de conformar amb un punt. El tècnic, Toni Seligrat, reconeix que els hi ha quedat un regust agredolç perquè l’empat ha arribat en una jugada aïllada. Tot i això, creu que l’empat és el més just pels mèrits que han fet uns i altres.

El Nàstic ja pensa en el partit contra el Lleida, que tindrà lloc el pròxim diumenge, a les 12.00 h, al Nou Estadi. Els grana intentaran aconseguir la tercera victòria seguida davant l’afició per augmentar els quatre punts que tenen de marge respecte al play-out i els sis que mantenen amb el descens.