05 de febrer del 2020
El Roquetes elimina al Torredembarra de la Copa Tarragona
Les baixes de jugadors rellevants com José Arias, San Isidoro o David Inaga han estat clau
El CFS Torredembarra va acomiadar-se el passat cap de setmana de la Copa Tarragona, un torneig en el qual tenia dipositades moltes esperances i que feia especial il·lusió al vestidor, en caure a la pista del CFS Roquetes per 7 gols a 3.

Els torrencs tenien moltes baixes, algunes rellevants com les dels tres màxims golejadors, José Arias, Juan Fernando San Isidoro i David Inaga. De fet, es van desplaçar amb només quatre jugadors del primer equip i sis juvenils, com apunta el tècnic Daniel Carrasco.

Els locals han aprofitat aquesta circumstància, i han decidit l’eliminatòria en la primera part amb cinc gols. En l’inici de la segona han anotat dos més per establir el 7 a 0. Els del Baix Gaià han reaccionat en els darrers minuts per maquillar el marcador amb la dobleta d’Eduardo José Montserrat i el gol de Cristian Velardiez.

D’aquesta manera, la Torre s’ha quedat a les portes de disputar les semifinals. Ara, però, ha de canviar el xip i pensar en la competició domèstica, on després d’empatar a la pista del Vila-rodona (5-5), visita l’ENFAF d’Andorra amb l’objectiu de superar-lo en la classificació. Els dos estan empatats a 20 punts en l’inici de la segona volta.

El partit es disputa aquest diumenge, a les 12.00 h, al Pavelló del Col·legi Aldosa, a Escaldes-Engordany.