Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
14 de novembre del 2019
Els equips femenins del BBG afronten una jornada repleta de duels directes
El Pre-Infantil B masculí també afronta un duel directe a la pista del segon classificat, l’AB Vendrell
El Bàsquet Baix Gaià està a les portes d’un nou cap de setmana de competició, que aquesta vegada arriba carregat de duels directes entre els representants femenins i els seus rivals corresponents. L’Infantil B és un d’aquests equips, i a més, l’encarregat d’obrir la jornada aquest divendres a les 18.00 h amb la visita de l’AB Salle TGN. Les locals aspiren a la 3a plaça de les tarragonines, però se l’hauran de guanyar sobre el parquet.

El Junior rep la visita del Bàsquet l’Arboç aquest dissabte a les 13.00 h en un duel entre el quart i el cinquè classificat. Per tant, un triomf és imperatiu perquè pugui mantenir-se a la zona noble de la classificació tenint en compte que la diferència entre ambdós equips és d’un punt.

L’Infantil A, cinquè classificat, és l’altre equip femení que afronta un duel de màxima igualtat en la seva visita al CB Tarragona, que és quart, el diumenge a les 19.15 h. Pel que fa als altres equips, el Cadet rebrà l’AB Vendrell el dissabte a les 11.00 h; el Pre-Infantil visitarà el CB Valls el diumenge a les 12.00 h; i el Sub25 farà el mateix amb la Salle Ploms Reus a partir de les 20.00 h.

Pel que fa als representants masculins, també hi ha partits molt interessants com la visita del Pre-Infantil B a la pista de l’AB Vendrell (dissabte a les 10.00 h) en un duel entre segon i tercer, respectivament. Mitja hora després, el Cadet A visitarà la pista del líder del seu grup, el CB Salou.

El Pre-Infantil a també jugarà a domicili contra el líder de la categoria, el Manyanet Reus, a partir de les 11.15 h. Mitja hora després, el Mini Masculí rebrà el Bàsquet l’Arboç amb la possibilitat d’aconseguir la primera victòria contra el cuer.

En el torn de tarda, el Junior A espera mantenir la bona ratxa de resultats a la pista de l’AB Vendrell a partir de les 16.00 h. I ja en la jornada dominical, el Cadet B també jugarà a la capital del Baix Penedès a les 09.00 h, i el Junior B rebrà el Bàsquet Teresianes a les 17.45 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla