Esports
Foto: SeFutbol
13 de novembre del 2019
El quartet de Torredembarra, subcampió de la Copa Intercontinental al caure contra Iran en la final (3-6)
L’última cita de la temporada pels torrencs serà el torneig de clubs que disputaran a Múrcia amb el CFP Torredembarra del 6 al 8 de desembre
Llorenç Gómez, Eduard Suárez, Adrián Frutos i José Arias s’han proclamat subcampions de la Copa Intercontinental amb la Selecció Espanyola després de caure en la gran final contra Irán per 3 gols a 6.

L’equip de Joaquín Alonso, que havia remuntat un 0 a 2 amb els gols de Gómez, Suárez i Frutos, va veure com els perses van tornar a posar-se per davant al final del segon quart amb un avantatge de 3 a 4. Espanya va intentar capgirar novament la situació, però li va mancar l’encert que sí que va mostrar el seu rival per assegurar-se el triomf i la seva tercera Copa Intercontinental.
José Arias, jugador de la Selecció Espanyola, s’ha mostrat molt content d’haver entrat en els plans del seleccionador nacional i del rendiment que ha ofert el grup. També ha lamentat la derrota en la final, alhora que assegura que ja pensa en el futur.

D’aquesta manera, els futbolistes torrencs afegeixen una medalla de plata més al seu palmarès, al mateix temps que tornen a quedar-se a un pas de la glòria com els ha succeït en els últims temps en els torneigs més importants que han disputat.

L’última cita de la temporada per als internacionals torrencs serà el torneig de clubs que es disputarà a Múrcia el 6, 7 i 8 de desembre, i en el qual jugaran amb la samarreta del CFP Torredembarra juntament amb Eliott Mounoud, porter de la selecció de Suïssa, i la resta d’integrants de l’actual campió de Catalunya.
José Arias, jugador de la Selecció Espanyola
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla