Esports
Foto: Canarias Noticias
07 de novembre del 2019
El CEVOL Torredembarra, sense temps per a lamentacions
Els torrencs han de guanyar al Sant Martí per refer-se de la primera derrota i conservar la segona posició
La primera i dolorosa derrota de la temporada davant el CV San Roque Batán, no ha d’apartar al CEVOL Torredembarra del bon camí pel qual camina des de l’inici de la Primera Divisió Masculina, a principis d’octubre. I és que els torrencs visiten la pista del CV Sant Martí, tercer classificat i el seu perseguidor més proper, en la sisena jornada de lliga.

El San Roque, líder de la competició, té 15 punts i un avantatge de quatre unitats respecte a l’equip de Christian Vives després d’haver assaltat el Pavelló Sant Jordi, remuntant el 25 a 22 del primer set amb un doble 22 a 25 i un 23 a 25 en l’últim quart. Amb tot, els torrencs sumen 11 punts en el segon esgraó de la taula, els mateixos que el seu pròxim rival.

Els de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès) només han perdut un partit, el de la segona jornada davant el CV Olot per 0 a 3. En el darrer compromís van desfer-se del Balàfia Lleida per 2 a 3, un resultat propici per aprofitar la relliscada del CEVOL.

El gran partit de la jornada entre el CV Sant Martí i el CEVOL Torredembarra es disputa aquest dissabte, a les 20.30 h, al Pavelló Poliesportiu de Sant Martí Sarroca.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla