Esports
Foto: UE Creixell
04 de novembre del 2019
El Creixell es queda molt a prop de donar la campanada davant el Miami (0-2)
Els gols de Joshua Ortiz i Alejandro Martínez tomben a l’equip de David Alamillo en el temps afegit
Tot i que el marcador convidi a pensar el contrari, la UE Creixell ha estat molt a prop de convertir-se en el primer equip a puntuar davant el FC Miami en el duel d’aquest diumenge a la tarda. El líder s’ha emportat els 3 punts del Baix Gaià, però ho ha fet amb dos gols en el temps afegit i contra un rival que ha jugat els últims 20 minuts amb un jugador menys.

Els creixellencs han plantat cara al millor equip del Grup 24 de Quarta Catalana, un equip que ha sumat tots els punts possibles en aquest inici de lliga i que és el candidat més ferm al títol de lliga i a ocupar una de les places d’ascens a Tercera.

Després de realitzar un esforç titànic durant tot el partit, i especialment des del minut 67’, el Creixell ha vist com Joshua Ortiz i Alejandro Martínez han marcat els dos gols que han donat la victòria al Miami en el temps de descompte. Un càstig massa dur pels mèrits que ha realitzat el conjunt de David Alamillo.

Tot i la derrota, el Creixell no es mou de la 13a posició amb 4 punts en el seu caseller. Cal recordar, però, que compta amb un partit menys que la majoria de rivals després d’haver ajornat la visita al CF Reddis B. El partit encara no té una data fixada, com sí que el té el desplaçament de la pròxima jornada al camp del Perafort, que tindrà lloc el diumenge 10 de novembre a les 17.00 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla