04 de novembre del 2019
Golejada i primera victòria de l’Altafulla femení davant el Racing Bonavista
L’equip groc-i-negre agafa confiança de cara a les pròximes jornades després d’un inici de lliga molt complicat
El CE Altafulla femení ha obtingut la primera victòria de la temporada al vèncer el Racing Bonavista en el partit de la tercera jornada de la categoria Femení 7 TGN, que ha tingut lloc aquest diumenge a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Les groc-i-negre han aprofitat la seva experiència davant un rival amb una mitjana d’edat molt baixa, i que tot just debuta en la competició.

Només començar el partit, Nuria Isla ha obert la llauna amb un bon remat des de dins de l’àrea. Isla també ha tancat la primera part amb el 7 a 0 que reflectia el marcador. Entremig, Judith Mata ha tingut temps d’anotar una tripleta, mentre que Aida Guerra i Marta Ramos han fet un gol cadascuna.

En el segon temps, Malak Mellouk ha fet el vuitè amb un gol en pròpia porteria. En els següents minuts, Guerra i Ramos han marcat una dobleta cadascuna, abans que Lucia Acero marqués el gol de l’honor per les visitants.

Nuria Isla, amb tres gols, Aida Guerra i Laia Gutiérrez han clos el marcador amb el 17 a 1 definitiu que situa l’Altafulla 9è classificat amb 3 punts.

L’entrenador, Marc Pérez, ha fet una valoració molt positiva del partit, sobretot per la feina que les jugadores han fet en la segona part. També ha tret rellevància al marcador tenint en compte les diferències evidents amb el rival, i només espera que serveixi per agafar confiança de cara a les pròximes jornades.

El duel més immediat de l’Altafulla és el del dissabte 9 de novembre, a les 17.00 h, al camp de la UD San Salvador, un altre dels debutants aquesta temporada 2019-20.