04 de novembre del 2019
L’Altafulla salva un punt davant el Constantí (2-2)
L’equip constantinenc es proclama campió del Trofeu Joan Pijuan en el marc de la Festa Major de Sant Martí
El CE Altafulla ha desaprofitat una oportunitat d’or per aproximar-se al podi de la classificació després de l’empat que ha protagonitzat juntament amb el CE Constantí en el partit corresponent a la 9a jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. Els altafullencs han hagut d’igualar dues vegades el marcador per sumar un punt estèril i que hauran de fer bo el pròxim cap de setmana.

L’equip visitant s’ha avançat poc abans del primer quart d’hora de joc després que l’àrbitre hagi assenyalat un penal a Dani Díaz. El capità, Joantan Ferreira, ha superat a Javier Queralt i ha fet el 0 a 1.

L’Altafulla, que ha rebut els ànims de la nombrosa afició que s’ha donat cita al Joan Pijuan, ha cercat el gol de l’empat sense l’eficàcia d’altres ocasions. Tot i això, Manu Cobacho li ha permès fer l’empat abans del descans després d’estavellar una pilota contra el travesser, que ha impactat en un defensa i s’ha introduït dins de la xarxa.

En la segona part, els groc-i-negre han tingut diverses ocasions per posar-se per davant, però finalment ha estat el Constantí el que ho ha aconseguit en un contraatac originat després d’un servei de cantonada de l’equip local. El porter, Santiago Morales, ha llançat la pilota ràpidament per Àlex Gómez. Jorge Carmona no ha pogut tallar la passada, i Gómez ha definit sense oposició davant Queralt.
L’Altafulla tenia un quart d’hora per cercar la remuntada. L’aut
or de l’1 a 2 ha estat expulsat en el 84’ després d’encarar-se amb Achraf Maadi, i això ha ajudat a la causa groc-i-negre. L’equip de Raúl Tudela ha aprofitat la superioritat numèrica i ha aconseguit l’empat amb un gol de Pol Inglès, prèvia assistència d’Arnau Díaz des de la banda esquerra, en el temps afegit.

L’empat fa descendir l’Altafulla a la 7a posició amb 15 punts, i el fa perdre la possibilitat d’apropar-se al podi de la classificació després dels resultats que s’han produït en els duels directes. El pròxim dissabte (18.15h) visita l’Atlètic Campclar, un equip de la zona baixa de la classificació que segueix sense adaptar-se al canvi de grup.

El CE Altafulla ha aprofitat la 9a jornada de lliga per celebrar el Trofeu Joan Pijuan en el marc de la Festa Major de Sant Martí. Natalia Sanz, néta de l’exalcalde d’Altafulla, i Clàudia, besnéta, han entregat el trofeu de campió al capità del CE Constantí, Jonatan Ferreira.