Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
04 de novembre del 2019
Marta Camps i Dani Alonso, campions absoluts de la 5a Cursa de Tardor per segona vegada consecutiva
La meteorologia ha respectat la jornada i els 275 participants han pogut gaudir de la prova i la botifarrada que ha precedit a l’entrega de premis
La 5a Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla, que s’ha celebrat aquest divendres 1 de novembre en el marc de la Festa Major de Sant Martí, ha repetit l’èxit de les passades edicions tant en l’àmbit organitzatiu com en el participatiu. Per si no hi hagués prou, Marta Camps i Dani Alonso han allargat la seva llegenda en la competició pujant al primer esgraó del podi, com ja van fer en l’edició del 2018.

D’aquesta manera, l’altafullenca i el barceloní, que formen part del mateix equip (Barcelona Atletisme) han assolit el seu tercer i quart campionat, respectivament. Marta Camps ha acabat la cursa en 43 minuts i 9 segons, mentre que Dani Alonso l’ha finalitzat en 36 minuts i 50 segons. Els dos campions s’ha mostrat satisfets i han destacat la duresa de la cursa, sobretot els dos últims quilòmetres.

El podi femení l’han completat Yolanda Bergadà (Athletic Track Tarragona) i Laura Teruzzi (Runners Sant Adrià), segona i tercera, respectivament. Quant al podi masculí, Jorge de Andrés (Lliure) ha fet segon i Juanjo González (Spa i Salut – Athletic Track) ha fet tercer.

Jordi Ribé, responsable de l’organització de la Cursa de Tardor, ha fet una valoració molt positiva i ha destacat la col·laboració dels voluntaris per fer realitat la cinquena edició d’una proposta que “mentre els corredors s’apuntin la podrem seguir fent”, ha sentenciat.

Per la seva part, el regidor d’Esport a l’Ajuntament d’Altafulla, Àlex Cañas, ha remarcat l’èxit de la Cursa de Tardor i el fet de començar la Festa Major de Sant Martí fent esport. Tanmateix, ha destacat que el municipi “continua amb el poder d’organització de grans esdeveniments i la força de les entitats”.

La 5a edició de la Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla ja és història, com també ho són Marta Camps i Dani Alonso quant al palmarès de la competició. Els responsables de l’organització es reuniran en els pròxims dies per fer balanç de la jornada i posar la primera pedra de la sisena edició, que tindrà lloc l’1 de novembre de 2020.
Marta Camps i Dani Alonso, guanyadors de la 5a Cursa de Tardor
Jordi Ribé, responsable de la 5a Cursa de Tardor
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla