Esports
Foto: Kàrting Altafulla
29 d'octubre del 2019
Arturo López es proclama campió del VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
Arturo López, Jordi Estrada i Alejandro Ávila disputaran la Fase Final Nacional de l’Associació Espanyola de Circuits de Kàrting i Velocitat el 17 de novembre a Benicàssim
El VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla ha arribat al seu final i ho ha fet coronant Arturo López com a campió després d’imposar-se als seus rivals en la setena i última cursa que ha tingut lloc aquest diumenge a les instal·lacions del club.

López ha obtingut els 50 punts per sumar un total de 273 i acabar per davant de Jordi Estrada, que ha fet 2n tant en la cursa com en la general amb 265 punts. El tercer en discòrdia ha estat Alejandro Ávila, que ha fet 7è en la prova i ha registrat 232.

Aquests tres pilots s’han guanyat el dret de disputar la Final Nacional que organitza l’Associació Espanyola de Circuits de Kàrting i Velocitat el diumenge 17 de novembre al Circuit de Karts de Benicàssim. Per si no hi hagués prou, Arturo López podrà participar de franc en cinc curses del pròxim Campionat Amateur, mentre que Jordi Estrada i Alejandro Ávila ho podran fer en dues i una, respectivament.

Pel que fa a la cursa, Marc Fortís ha completat el podi per darrere de Jordi Estrada i Arturo López. Daniel Ballarín ha estat 4t, Luis Tomey 5è i Jesús Fariñas 6è. Fortís, a més, ha confirmat el que era un secret a veus, que celebraria el títol de la classificació dels pilots novells amb 158 punts. El segon, Manel Parra, ha fet 110 punts, i el tercer, Gidar Lopo, n’ha fet 105.

Quant a la classificació de pilots de més de 85 kg, Luis Tomey ha estat el millor pilot de la categoria fent 228 punts, gràcies en part a la 5a posició que ha assolit a la cursa. Toni Cantón i Marc Rovira han completat el podi amb 215 i 194 punts, respectivament.

D’aquesta manera, el Kàrting Altafulla posa la cirereta al pastís a la setena edició d’un Campionat Amateur plenament consolidat i que s’encamina a la VIII edició del 2020.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla