Esports
Foto: Reus Digital
25 d'octubre del 2019
El Reddis - Creixell queda ajornat perquè l'equip reusenc no disposa d'instal·lacions per jugar-lo
Els dos clubs s'hauran de posar d'acord per fixar una nova data
El Reddis B - UE Creixell corresponent a la sisena jornada del Grup 24 de Quarta Catalana que s'havia de jugar aquest dissabte a les 18.00 h, ha quedat ajornat perquè l'equip local no disposa de les seves instal·lacions. El tècnic del conjunt del Baix Gaià, David Alamillo, ja havia advertit d'aquesta possibilitat en l'entrevista concedida a Baix Gaià Esports.

El Reddis havia demanat al Creixell jugar el partit el diumenge perquè no disposava de camp. El Santes Creus, club amb el qual comparteix camp, té programat el partit que juga el seu Cadet de Primera Divisió contra l’Escola de Valls el mateix dissabte a les 18.00h.

L’equip creixellenc havia refusat la proposta perquè no disposaria de tots els seus efectius, tot i que havia ofert diverses alternatives com canviar l’ordre dels partits, i jugar el partit a casa, o canviar l’hora del partit sempre que es jugui el dissabte. El Reddis havia refusat totes les propostes.
Tot feia pensa que el partit no es podia ajornar perquè el Reddis havia demanat el canvi de dia fora del termini que marca la FCF (dimecres a les 12.00 h), però finalment sí que s'ha pogut realitzar l'aplaçament.

Més enllà del partit d’aquest cap de setmana, el tècnic David Alamillo ha destacat l’alegria que va suposa pel vestidor el triomf contra el Base l’Hospitalet de l’Infant. Un reforç anímic important després d’un inici de temporada molt difícil per les diverses absències que han limitat l’equip.

El segon equip del Reddis té els mateixos punts que el Creixell, un total de 4, després d’encadenar tres derrotes i un empat. De moment, només ha guanyat un partit, el de la primera jornada contra el filial del Montblanc. ¡
David Alamillo, entrenador del Creixell
David Alamillo, entrenador del Creixell
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades