Esports
Foto: Joventut Bisbalena (Laia López)
25 d'octubre del 2019
La Riera necessita reaccionar davant un Morell humanitzat pels últims resultats
El Torredembarra cerca la confirmació davant un altre rival que busca fer-se un lloc entre el grup de candidats com és el Vendrell
El CF La Riera és un dels sis equips que obren la vuitena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana aquest dissabte a les 17.00. Igual que l’Altafulla, també juga a domicili, tot i que en el seu cas visita a un CD Morell humanitzat per les dues derrotes que acumula després d’un inici excel·lent.

L’equip del Baix Gaià ha d’intentar aprofitar els dubtes del seu adversari per resoldre els seus, que són més importants ja que ocupa l’última posició amb 4 punts. Les golejades patides contra el Calafell i el Racing Bonavista, en els quals ha encaixat 12 gols, exigeixen una reacció immediata ara que la classificació segueix comprimida.

Iñaki Pérez i Albert Jansà recuperen per a la causa a Abdelali El Youssoufi, però perden a Jordi Casas per sanció. Davant tindran a un rival que només ha encaixat 7 gols (tercer millor registre), però també el que menys ha marcat amb un total de 8.

Per la seva part, el Torredembarra rep la visita d’un Vendrell amb el qual està empatat a 10 punts a l’equador de la classificació. Els torrencs esperen fer bo el punt obtingut a Torreforta davant un rival que pot enllaçar tres victòries seguides i que s’ha refet de les sancions que va patir en l’inici de temporada.

Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra, ha assegurat que el Vendrell és “un rival molt complet i que estarà amunt”. No en va, el conjunt de la capital del Baix Penedès és un dels que ha aterrat des de Segona Catalana i té l’obligació d’estar al capdavant de la classificació.

El partit es disputa aquest diumenge, a les 16.30 h, al Camp de Futbol ZEM Sant Jordi de Torredembarra.
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla