Esports
Foto: CER Torredembarra
24 d'octubre del 2019
El Conjunt Aleví de Nivell IV del CER Torredembarra es proclama campió de Catalunya
El Conjunt Sènior obté com la 4a plaça, que espera millorar en la tercera i última fase classificatòria per accedir a la final de la Copa Catalana
Les gimnastes del Conjunt Aleví Nivell IV del CER Torredembarra s’han proclamat campiones de Catalunya en la segona fase de la Copa Catalana de Nivell IV, V, i VI, que ha acollit el Pavelló Olímpic de Reus el diumenge 13 d’octubre. Les torrenques s’han imposat en l’exercici de cinc cèrcols.

Per la seva part, les gimnastes del Conjunt Sènior han obtingut la 4a plaça, també en la modalitat de Nivell IV i en l’exercici de cinc cèrcols. Ara, el seu objectiu se centra a millorar aquest resultat en la tercera i última fase de la competició, que tindrà lloc el divendres 1 de novembre a Lloret de Mar. Els vuit millors conjunts competiran en la final de la Copa Catalana.

Quant al Conjunt Aleví, també es desplaçarà a Lloret de Mar amb el mateix objectiu, finalitzar la fase classificatòria dins del TOP-8 i accedir a la gran final. El triomf a Reus justifica l’optimisme de l’entitat de cara a la cita.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla