Esports
Foto: Ajuntament de Sóller
24 d'octubre del 2019
El CV Torredembarra viatja a les Illes Balears per enfrontar-se al Tren de Sóller
L’equip de Christian Vives afronta la cita després d’assaltar la segona posició gràcies al triomf contra l’Encamp (3-0) i la derrota del Sabadell
El CEVOL Torredembarra afronta el primer gran desplaçament de la temporada en la quarta jornada de la Primera Divisió Masculina. Els torrencs agafen l’avió per visitar les Illes Balears, i més concretament, el CVS Tren de Sóller, un rival propici davant el qual allargar la bona dinàmica amb la qual han iniciat el curs 2019-20.

L’equip de Christian Vives afronta la cita després d’obtenir la tercera victòria davant el CV Encamp, al qual va vèncer per 3 a 0, un marcador que ja havia aconseguit contra l’AE Aula en la segona jornada. En aquesta ocasió, però, va tenir un partit inclús més senzill al guanyar el primer set per 25 a 18 i el segon per 25 a 12. En el tercer va haver de suar més, però va imposar-se per 25 a 21.

Aquest triomf permet que el CEVOL arribi a les Illes Balears per defensar la segona posició, que ha arravatat al CN Sabadell, que va perdre en el duel directe contra el líder, el San Roque Batán. La diferència entre els del Baix Gaià i el conjunt canari és d’un sol punt, amb 8 i 9 cadascun.

Pel que fa al Tren de Sóller, és 8è amb 4 punts després d’haver sumat una victòria en la primera jornada contra el CV Roquetes (1-3), i dues derrotes davant el San Roque Batán (3-0) i el Balàfia Lleida (3-2).

El partit entre el Tren Sóller i el CV Torredembarra es disputa aquest dissabte, a les 17.00 h, al Pavelló de Son Angelats.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla