Esports
Foto: Torredembarra BC
24 d'octubre del 2019
El Torredembarra BC visita el Valls amb la confiança de l’última victòria
Els torrencs segueixen en la part alta de la classificació i visiten al cuer del grup, que acumula quatre derrotes en el mateix nombre de partits
La victòria davant l’AB Vendrell (82-65) en el partit corresponent a la quarta jornada de la Tercera Masculina fa que el Torredembarra BC afronti la visita d’aquest diumenge (17.30 h) a la pista del CB Valls amb molta confiança i seguretat.

No en va, els torrencs van aconseguir davant els del Baix Penedès refer-se de la primera derrota del curs davant el CB La Selva. Francisco Javier Martín va ser el líder anotador amb 14 punts, 9 dels quals van ser des de la línia de 6,75. Pablo Moretti va fer 13 punts, mentre que el seu germà Nicolás va anotar-ne 11.
El Torredembarra està demostrant que és un equip en majúscules, perquè en els quatre partits que ha disputat han aparegut diversos jugadors que han assumit el lideratge, anotant cistelles importants i decisives. I això és el que pretén ratificar en el compromís contra el Valls, últim classificat amb quatre derrotes i 4 punts.

La situació dels de la capital de l’Alt Camp contrasta amb la 4a plaça del conjunt torrenc, que segueix empatat a 7 punts amb el CB Salou i el CB La Selva, mentre que el Bàsquet Teresianes segueix liderant el grup amb 8 unitats.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla