Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
24 d'octubre del 2019
L’Infantil B femení del BBG visita el Cunit-Calafell en un duel entre primer i tercer
El Pre-Infantil B masculí defensa la segona plaça a la pista del tercer classificat, el CB La Selva
El Bàsquet Baix Gaià es prepara per a un nou cap de setmana de competició que ens torna a deixar duels molt interessants en algunes categories. Per exemple, l’Infantil B Femení visitarà el Cunit – Calafell aquest dissabte a les 09:15 h en un duel entre primer i tercer. Per tant, el seu objectiu serà guanyar i superar l’equip del Baix Penedès en la classificació.

A la mateixa hora arrancarà el duel entre el Pre-Infantil i el TGN Bàsquet, un duel complex perquè les tarragonines són terceres. Més tard, a les 12.30h, el Cadet cercarà el primer triomf del curs a la pista del CB Cunit, líder del grup. I ja a la tarda, el Sub25 jugarà a domicili contra el Carme Bàsquet (19.15 h).

Pel que fa als equips masculins, els dos Pre-Infantils seran els encarregats d’iniciar la jornada el dissabte a les 09.30 h. Tots dos ho faran a domicili. El Pre-Infantil A davant la Salle CBT i el Pre-Infantil B contra el CB La Selva en un duel interessantíssim entre el tercer i el segon.
El Mini Masculí jugarà a les 10.00 h a casa de l’AB Vendrell, mentre que el Cadet A visitarà el CB Valls a partir de les 10.30. El Junior A completarà la matinal amb el duel davant el CB Cambrils a partir de les 12.30 h, mentre que el Junior B jugarà a les 16.00 h a la pista del Turó-Montroig.

L’únic equip del BBG que jugarà diumenge serà el Cadet B, que s’enfrontarà al CB Sant Pere i Sant Pau a partir de les 09.00 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla