Esports
Foto: Regidoria d'Esports Torredembarra
24 d'octubre del 2019
Èxit en la final dels Jocs Escolars d’Atletisme de Torredembarra
La competició va comptar amb la participació de l’Escola Portalada i l’Escola Roquissar d’Altafulla
La final dels Jocs Escolars d’Atletisme, que va tenir lloc el passat diumenge a la Zona Esportiva de Torredembarra, va ser tot un èxit de participació i d’afluència de públic. Els alumnes del Baix Gaià i de la resta de centres participants del voltant del territori van competir en les disciplines de velocitat, resistència, salt i llançament.

Pel que fa als centres de primària d’Altafulla, l’Escola El Roquissar va participar amb un alumne, mentre que l’Escola Portalada va acudir a amb tres estudiants, que van guanyar una medalla d’or i una d’argent. La professora d’Educació Física de l’Escola Portalada, Ester Cabré, tot i no ser present a la cita, destaca l’alegria i l’emoció amb què la canalla va assumir el repte.

Igual que l’any anterior, les escoles que van guanyar més medalles d’or van ser les escoles torrenques Molí de Vent, Antoni Roig i l’Antina, amb tretze, set i sis medalles, respectivament. A la vegada, van ser les escoles que més participants van aportar a la cita. No obstant això, aquest any han participat 249 alumnes. Una xifra molt llunyana respecte als 342 de l’any passat.
Ester Cabré, professora de la Portalada
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla