23 d'octubre del 2019
El Roda de Berà goleja la Pobla de Montornès en el derbi de Segona Divisió (8-3)
Els rodencs s’estrenen davant la seva afició mentre que la Pobla encadena la segona derrota del curs
El primer derbi del Baix Gaià de la temporada 2019-20 a Segona Divisió se l’ha adjudicat el CFS Roda de Berà després de golejar el CFS La Pobla de Montornès amb un resultat de 8 a 3.

L’equip local, que es va avançar amb el gol de José Manuel Morales en el minut 2, va veure com la Pobla igualava el marcador amb el gol de Roger Pujol en el minut 8. Després del descans, però, els rodencs van començar a decantar la balança al seu favor amb tres gols de Gerard Marquina, Antonio Jesús en p.p., i Eric Ciruelo, que van situar el 4 a 1.

Un intercanvi de cops va fe que el marcador reflectís un 5 a 3 en els últims minuts, en els quals el Roda va sentenciar el partit amb el gol de Rubén Olmo i la dobleta de José Manuel Morales.
Nano Bueno, entrenador del Roda de Berà, ha destacat que els seus jugadors han traslladat el treballa dels entrenaments al partit, i això els ha permès imposar-se a la Pobla.

Per la seva part, Arturo Tamurejo, tècnic de la Pobla de Montornès, ha reconegut que al seu equip li ha “faltat intensitat per igualar la proposta del rival”, i les conclusions que extreu del partit són que “cal seguir treballant i jugar en equip”. L’encert de cara a la porteria contrària també requereix més entrenament.

El Roda se situa 6è amb 3 punts gràcies al primer triomf del curs, mentre que la Pobla encadena la segona derrota i descendeix a la 10a posició amb les mateixes unitats. En la següent jornada, els rodencs visiten la pista del CFS Vendrell (últim amb 0 punts) el dissabte a les 20.30 h, mentre que els poblencs reben el filial del Vila-rodona (8è amb 3 punts) el diumenge a les 18.00 h.