23 d'octubre del 2019
El Torredembarra cau golejat davant l’Alcoletge el dia de la seva presentació (2-7)
Els torrencs s’enfonsen i acaben la jornada com el fanalet vermell de la classificació sense cap unitat en el seu caseller
El CFS Torredembarra va celebrar el passat dissabte la presentació oficial de tots els equips que formen l’entitat aquesta temporada 2019-20. El colofó de la festa era el partit del primer equip davant l’Alcoletge, corresponent a la tercera jornada del Grup 3 de la Divisió d’Honor. Els torrencs esperaven aprofitar l’avinentesa per sumar el primer triomf, però van caure golejats per 2 a 7.

El partit va començar de la millor manera possible, amb el gol de Juan Fernando San Isidoro en el minut 2. Un mirall, perquè els lleidatans van remuntar el partit amb quatre gols entre el 13’ i el 19’. A la represa van assegurar-se el triomf amb dues dianes més en el 22’ i 33’.

Els del Baix Gaià només van reaccionar en l’últim minut amb el gol d’Abel Casanovas, tot i que l’encarregat de cloure el marcador va ser el visitant David Chiné, autor d’una tripleta. Daniel Carrasco, entrenador del Torredembarra, ha reconegut que l’equip podria arrossegar la dinàmica negativa del curs anterior, tot i que per revertir la situació ha de competir els 40 minuts.

La derrota, la tercera en el mateix nombre de partits, fa que el Torredembarra acabi la jornada com a fanalet vermell del Grup 3 sense cap unitat en el seu caseller. Aquest dissabte visita el Futsal Valls en un duel directe per la zona baixa de la classificació. El tècnic explica les consignes que necessiten complir els seus jugadors de cara a aquest i els pròxims compromisos.

Els vallencs són 10ns amb 3 punts, els que van aconseguir la passada jornada a la pista de l’Inter Pallaresos (1-4).