Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
22 d'octubre del 2019
Els Atletes d’Altafulla reprenen la Lliga Trail TGN amb bons resultats individuals i col·lectius
Núria Pagès, Jesús Archidona i Joan Palazon representen l’entitat amb dos podis de categoria i un 17è lloc en la general, respectivament
Els Atletes d’Altafulla han iniciat el tram final de la Lliga Trail TGN Nord amb la seva participació en la Cursa Trail Serra del Montsant, que ha tingut lloc aquest diumenge. L’entitat altafullenca ha participat amb tres corredors, Núria Pagès, Jesús Archidona i Joan Palazon, que han aconseguit resultats magnífics en l’aspecte individual, i conseqüentment, en l’aspecte col·lectiu.

Pagès ha pujat al primer esgraó del podi de la categoria Veterà amb un temps d’1 hora, 14 minuts i 13 segons, un temps que li ha permès ser 46a en la classificació general de la cursa. Per la seva part, Archidona ha fet 1r de la categoria Màster Plus i 91è de la general amb una marca d’1 hora, 40 minuts i 28 segons.

Quant a Joan Palazon, ha estat el corredor millor posicionat en la general fent 17è amb un registre de 59 minuts i 55 segons. Quant a la posició de la seva categoria, ha estat 6è Veterà. Igual que el seus company Jesús Archidona, és un dels atletes que oposita a ser finisher de la 3a edició de la Lliga Trail TGN Nord.

Quant a la classificació per equips, el gran objectiu dels Atletes d’Altafulla en aquesta competició, aquests resultats els permeten reforçar el lideratge per davant dels Atletes del Baix Gaià, que també han participat amb tres corredors: Illan Tomàs, 8è amb 00:54:18; Xavier Sumoy, 18è amb 01:01:34; i Jordi Girona, 37è amb 01:10:45.

La pròxima cita de la Lliga Trail TGN Nord és la Cursa de Tardor que els Atletes d’Altafulla organitzen l’1 de novembre, i que enguany celebra la 5a edició per ratificar la seva consolidació com una de les curses més atractives i exitoses del territori.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla