Esports
Foto: Anna Ortiz
22 d'octubre del 2019
Anna Ortiz es proclama campiona del món amb la Selecció Espanyola de Pàdel
L’altafullenca ha aconseguit amb Noemí Aguilar el punt definitiu contra Argentina en la gran final
Tot i que el tenis és el seu esport primari, l’altafullenca Anna Ortiz ha assolit una de les fites més importants de la seva carrera esportiva conquerint el Mundial de Pàdel de Menors que s’ha disputat a Castelló del 14 al 20 d’octubre. Un Mundial en el qual totes les seleccions han competit amb palistes sub14, sub16 i sub18.

Ortiz ha tingut un paper protagonista en la gran final contra Argentina, aconseguint amb Noemí Aguilar el punt decisiu en el duel de la categoria sub14 contra Guillermina Barros i Alma Córdoba. La catalana i la madrilenya s’han imposat per 6-0 i 6-2, i tot seguit ha començat la celebració del títol mundial.

Anteriorment, les sub18, Bea González i Beatriz Caldera havien guanyat el primer punt contra Macarena Prieto i Elena Forasteiro per 6-1 i 6-0, mentre que les sub16, Lorena Rufo i Sofía Saiz, havien fet el mateix contra Daiara Agustina i Martina Rinauldo per un doble 6-1.
Anna Ortiz ja havia participat en la competició en l’enfrontament de la fase de grups davant Mèxic, sumant el primer punt en el duel inaugural davant Anahí Salas i Valeria Vence per 6-0 i 6-1. Llavors va formar parella amb Claudia Ferná
ndez, una de les palistes amb les quals més vegades s’ha enfrontat en els torneigs nacionals.

Per contra, l’altafullenca no ha participat en els quarts de final contra Brasil i en les semifinals davant Mèxic, tot i que ha estat al costat de les seves companyes per animar-les en cada partit. En declaracions a Altafulla Ràdio, Anna Ortiz ha reconegut que l’experiència en aquest campionat ha estat increïble, tant per les companyes, la gent que ha conegut d’altres països, i evidentment, el títol.

La pròxima cita en el calendari d’Anna Ortiz és el torneig del circuit Mutua Open sub16, que tindrà lloc a Valldoreix del 25 al 27 d’octubre. Pel que fa al pàdel, ha finalitzat la temporada, i ho ha fet de la millor manera possible, sent campiona del món.
Anna Ortiz, palista de la Selecció Espanyola
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla