21 d'octubre del 2019
El Creixell remunta l’Hospitalet de l’Infant i estrena el seu caseller de victòries (2-1)
Cristian González i Samuel Cañas han estat els artífexs de la remuntada
A la cinquena ha estat la vençuda. La UE Creixell ja sap el que és guanyar aquesta temporada després d’haver superat el Base l’Hospitalet de l’Infant aquest diumenge a la tarda en un partit en el qual ha hagut de remuntar el gol inicial dels visitants.

Els de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant s’han avançat al primer quart d’hora de joc amb el gol de José Arranz. Afortunadament, els creixellencs no han tardat massa a respondre i això els ha donat confiança per afrontar la resta del partit. Cristian González ha estat l’encarregat de fer l’empat amb el seu segon gol de la temporada.

El duel, però, ha estat emocionat fins als últims minuts, perquè no ha estat fins al 84’ quan Samuel Cañas ha portat el deliri a la banqueta local fent el 2 a 1. El Creixell ha sabut defensar la seva renda i finalment ha pogut celebrar la primera victòria del curs.

El triomf el fa escalar fins a la 12a posició amb 4 punts, els mateixos que té el Reddis en la 15a plaça. Els creixellencs visitaran el filial del conjunt reusenc el dissabte 26 a les 18.00 h, i per tant, tindran una bona oportunitat per encadenar dos resultats positius en una setmana.