21 d'octubre del 2019
L’Altafulla Femení no pot davant una Floresta molt superior (2-11)
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez descansa la pròxima jornada per la retirada del Mas Pellicer i no tornarà a jugar fins al 3 de novembre
El CE Altafulla Femení ha caigut golejat davant la Floresta en el segon partit de la categoria Femení 7 TGN, que s’ha disputat aquest diumenge a la tarda a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Les groc-i-negre tenien l’aspiració de competir de tu a tu contra un dels candidats al títol, però aquest s’ha mostrat molt superior durant els 80 minuts.

Un dels grans problemes que ha tingut el conjunt altafullenc ha estat la posada en escena, perquè en el minut 9 ja havia encaixat tres gols. I abans d’arribar al primer quart d’hora, Judit Nicolás ha augmentat la diferència amb una dobleta.

A la mitja hora de joc, però, l’Altafulla ha reaccionat gràcies a un gol olímpic d’Aida Guerra. Quatre minuts després, Marta Ramos ha fet el 2 a 5 amb un remat dins de l’àrea, que ha deixat sense resposta la portera visitant. Malauradament, l’alegria ha durat ben poc, perquè Emma Rivero s’ha encarregat de fer el 2 a 6 abans del descans.

A la represa, la Floresta ha mantingut el seu encert i ha fet el marcador cada vegada més ampli, mentre que l’equip de Chus Martin i Marc Pérez no concretava les seves aproximacions a l’àrea. En la recta final, Ana Maria Montoya ha marcat dos gols, un des del punt de penal, amb els quals ha finalitzat el partit.

L’Altafulla acaba penúltim amb 0 punts, només per davant d’un Alcover que ha encaixat més gols. Per davant, però, té una nòmina de sis equips que tampoc han puntuat, i això els dona un marge de reacció important en aquest inici de temporada.

Aquesta reacció, però, haurà de començar a partir del 3 de novembre davant el Racing Bonavista, perquè el pròxim cap de setmana descansa per la retirada del Mas Pellicer.