Esports
Foto: Altafulla Ràdio
21 d'octubre del 2019
L’Altafulla-Bisbalenca, ajornat per la renovació d’una zona de la gespa del Joan Pijuan
Els dos clubs s’han de posar d’acord per fixar una nova data i sinó serà la FCF qui decidirà el nou horari
El partit entre el CE Altafulla i la Joventut Bisbalenca corresponent a la setena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana, i que s’havia de disputar aquest dissabte a les 17.00 h a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, ha quedat ajornat perquè els operaris que realitzen les tasques de substitució de la gespa d’una zona del terreny de joc no les han acabades a temps.

La zona afectada és la del córner que està més proper a Torredembarra, que va quedar malmesa arran d’unes cremades que es van produir mentre un pagès feia foc en el terreny que hi ha a tocar del camp de futbol, a l’inici de la temporada 2018-19.

Amb tot, l’Altafulla i la Joventut Bisbalenca hauran de posar-se d’acord per trobar una nova data per disputar el partit. En cas de no arribar a un consens, serà la Federació Catalana de Futbol la que decideixi el nou horari. Avui dia, els dos clubs encara no s’han posat en contacte, però s’espera que ho facin en els pròxims dies.

Les tasques per renovar la gespa també han obligat a suspendre el partit entre el Cadet i l’EFB Calafell, que s’havia de jugar el dissabte, a les 15.00 h, tot just abans de l’enfrontament entre el primer equip i la Joventut Bisbalenca.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla