Esports
Foto: Altafulla Ràdio
18 d'octubre del 2019
El Creixell no vol esperar més per aconseguir la victòria
L’Hospitalet de l’Infant visita el Municipal de Creixell amb la confiança d’haver guanyat l’últim compromís davant el Constantí B
L’únic equip del Baix Gaià que encara no coneix la victòria és la UE Creixell, que afronta aquest diumenge, a les 17.00 h, la cinquena jornada del Grup 24 de Quarta Catalana en la qual rebrà al Base l’Hospitalet de l’Infant. Els del Baix Gaià no volen esperar més per celebrar el primer triomf del curs i són conscients que estan davant la millor oportunitat per aconseguir-lo.

No en va, davant tindran a un rival que és 12è amb 4 punts, però que fins a l’última jornada no havia aconseguit guanyar. Ho va fer, a més, davant el filial del Constantí, que també està immers en la zona baixa de la taula. A més, ha perdut els dos partits que ha jugat de visita contra l’Alcover B i el Salou B.

Els resultats del Creixell a casa tampoc són gaire optimistes, perquè ha perdut tant amb el Banyeres com l’Espluga de Francolí, però el fet de jugar davant la seva gent li ha de donar un extra de motivació que ha de traslladar sobre la gespa.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla