Esports
Foto: RCTGN
18 d'octubre del 2019
El Torredembarra pretén aprofitar els dubtes del Torreforta
La Riera rep el Racing Bonavista en un duel de necessitats
La setena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana ens brinda un duel de Torres al quadrat entre el Torreforta i el Torredembarra (dissabte 20.00 h), dos equips que s’enfronten immersos en dinàmiques molt diferents. Els torrencs, que ho fan en el millor moment possible després de dues victòries, intentaran aprofitar el moment d’incertesa pel qual travessa el seu rival com ha explicat el torrenc Guillermo Montserrat.

I és que des d’ençà que va perdre contra l’Altafulla, el Torreforta no ha aixecat el cap. Tot seguit ha perdut contra el Morell i l’Arboç, i ha caigut fins a la 8a plaça amb 9 punts, els mateixos que té el conjunt torrenc en la 9a plaça. L’equip de Sergio Andrés ha de vigilar de ben a prop a Oriol Labella, màxim golejador del grup amb 11 gols. Si ho fa, té moltes opcions de treure un resultat positiu del barri tarragoní.

Per la seva part, la Riera rep la visita del Racing Bonavista (diumenge 12.00 h), un equip que també està immers en la zona baixa de la classificació. De fet, els rierencs són 15ns amb 4 punts i els de Ponent són 16ns amb 3 punts, però amb un partit menys. Per tant, ambdós busquen una victòria que els permeti fugir de la zona perillosa.

Els del Baix Gaià, a més, vénen de caure golejats a Calafell i tenen moltes ganes de refer-se amb la segona victòria de la temporada. El tècnic, Iñaki Pérez, està convençut que els seus jugadors poden aconseguir-ho, però per això “cal remar tots junts”.

Per la seva part, el Racing Bonavista també arriba amb molta necessitat, perquè després del triomf contra el Camp Clar en la primera jornada, només ha col·lacionat derrotes. David Martínez i Eugeni del Cerro són els jugadors més perillosos amb els quals ha de vigilar la defensa de la Riera, que recupera a Jaume Recasens per a la causa.
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Iñaki Pérez, entrenador de la Riera
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla