Esports
Foto: CE El Catllar
18 d'octubre del 2019
El Catllar visita el Santboià sense res a perdre
Els locals no coneixen la derrota i tenen a Juan Luis Estévez, segon màxim golejador del grup amb 5 gols
El CE El Catllar vol posar punt final a la mala dinàmica que arrossega des de fa tres jornades i li és igual el rival que tingui davant i l’escenari del partit. La visita d’aquest diumenge a les 12.00 h al Santboià, un dels candidats a l’ascens a Tercera Divisió, és una de les més complicades de la temporada, però també una oportunitat per jugar sense la pressió d’altres dies, tenint en compte que no té res a perdre.

L’equip del Baix Gaià arriba a la cita després d’encadenar tres derrotes seguides, que s’han produït per petits detalls que en aquesta categoria marquen la diferència, com així ho explica l’entrenador Àlex González.

Per contra, el Santboià és un dels tres equips que no coneixen la derrota en aquest inici de curs. De fet, és tercer a la classificació amb 12 punts, quatre menys que el segon, el Gavà, i set menys que el líder, la Montañesa. En total ha sumat tres victòries i tres empats, dos d’ells al seu feu, el Joan Baptista Milà.

Els locals, que vénen d’empatar davant la UE Valls (1-1) compten el segon màxim golejador del grup, Juan Luis Estévez, que ha marcat 5 gols. També amb Roland Garros, que n’ha marcat 3. Per contra, el seu tècnic, José Manuel Alcaraz, que haurà de veure el partit des de la grada, no pot comptar amb el sancionat Carlos Martínez.
Àlex González, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla