Esports
Foto: Altafulla Ràdio
18 d'octubre del 2019
Altafulla-Bisbalenca, duel d’alt voltatge per la zona alta de la taula
Els altafullencs han de fer front a un rival que ve d’encadenar dues victòries davant l’Atlètic Valls i el Sant Jaume
El CE Altafulla torna al Joan Pijuani i ho fa amb la voluntat de no entregar cap regal més abans de les festes de Nadal. Els quatre punts que ha perdut davant l’Arboç i l’Alcover, quan gaudia d’un avantatge de dos gols, l’han privat de liderar la classificació juntament amb l’Atlètic Valls. La visita del tercer classificat, la Joventut Bisbalenca, ha de ser un motiu per competir els 90 minuts i donar un cop sobre la taula.

Raúl Tudela, entrenador de l’Altafulla, ha parlat sobre aquesta situació que ha viscut l’equip les dues últimes jornades i ha assegurat que davant la Bisbalenca, “sigui quin sigui el marcador, lluitarem els 90 minuts” per deixar els 3 punts a casa.

Tudela té molt clar que si l’equip pretén complir l’objectiu de lluitar en la zona alta de la classificació és indispensable fer del Joan Pijuan un fortí. “No se’ns poden escapar més punts”, ha sentenciat.

El tècnic altafullenc té diverses baixes en defensa com les de Gerard Colomé i Dani Díaz, que ha de complir sanció. Per això s’ha vist obligat a convocar al central del Cadet, Hugo Fanjul, que aquesta setmana ja s’ha entrenat amb el primer equip. Enric López és dubte, mentre que Marc Vidal podria tornar a la convocatòria.

Pel que fa a la Joventut Bisbalenca, arriba al Baix Gaià amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que el confirmi com una realitat i no com una sorpresa. Dues setmanes enrere va aconseguir un resultat de prestigi assaltant l’Estadi del Vilar amb un gol en el temps afegit, i més recentment ha guanyat al Sant Jaume en un dels molts derbis del Baix Penedès.

Els bisbalencs són 3rs amb 13 punts, dos més que l’Altafulla, i es troben a un del Segur i a dos del Valls. Cal remarcar que tot i perdre contra el Vendrell en la primera jornada, el Comitè de Competició va atorgar-li els 3 punts per l’absència d’un entrenador titulat a la banqueta del conjunt vendrellenc.

El banyerenc Jordi Cruz i Sergi Romeu són els noms propis d’aquest equip amb 4 i 3 gols, respectivament. Ambdós han aterrat aquest estiu a la Bisbal, tot i que Cruz ja havia vestit la seva samarreta, i no han tardat a demostrar perquè Roger Clarà ha apostat per ells.
Raúl Tudela, entrenador de l'Altafulla
Raúl Tudela, entrenador de l'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla